PRIMA PAGINA CONTACT

OFERTA

 

Prima pagina
Inchirieri Birouri
Inchirieri Depozite-Hale
Inchirieri Spatii comerciale
Vanzari Birouri
Vanzari Depozite-Hale
Vanzari Spatii comerciale
Contact
ADAUGA OFERTA

OFERTE REZIDENTIALE

VANZARI BIROURI


Imobil birouri de vanzare Cotroceni
Zona: Cotroceni
Numar Camere: 15
Suprafata utila 581 mp
Etaj: S+P+2+M
An constructie: 2008
Descriere:

Imobil de birouri de vanzare in Cotroceni in apropierea arenelor BNR.

 

 

 

Imobilul a fost construit in anul 2008 pe structura S+P+2E+M, avand 15 camere, 1 bucatarie, 5 bai, 1 balcon plus un spatiu deschis in suprafata de 81 mp situat la demisol. Suprafata utila totala este de 581 mp. Suprafata construita pe etaj este de cca 147 mp. Destinatia actuala in aceasta configuratie este pentru activitati de birou. Este potrivita pentru acest gen de activitati de birou/clinica medicala/clinica stomatologica/centru de tratamente cosmetice si estetice. Un avantaj in acest sens este proximitatea fata de statia de metrou Eroilor (5 minute de mers pe jos) si de o statie STB.
Racordata la toate utilitatile : apa, canalizare, curent trifazic, gaze, internet(retea interna). Incalzirea se face cu o centrala de imobil montata la subsolul cladirii. Sistem de aer conditionat centralizat.

Daca sunteti in cautarea unor apartamente de vanzare in Cotroceni pentru locuit, imobilul de vanzare poate fi folosit si pentru rezidenta. Poate fi folosit unitar sau impartit in 3 apartamente. Un apartament cu acces separat la parter (va cuprinde si subsolul). Un apartament la etajul 1 si un apartament duplex care va cuprinde etajul 2 si etajul mansardat. Apartamentele de la etaj vor avea un acces comun pe scara, separat de parter. Imobilul se vinde unitar!

Cartierul Cotroceni este un cartier vechi si linistit al Bucurestiului. Aici au locuit personalitati, oameni de cultura ex: Eugen Lovinescu, Ion Minulescu, Emil Racovita. Acum este un cartier select cu proprietati scumpe. Tot in aceasta zona se afla Palatul Cotroceni, Gradina Botanica, Opera Nationala Bucuresti.

 

Pret 2.000.000 euro

Paul Geica
   
Telefon: 0727027027
e-mail: paul.geica@centrulimobiliar.ro


 
 
 
 
 
 
 
Home Inchirieri Birouri Inchirieri Depozite Inchirieri Spatii Vanzari Birouri Vanzari Depozite Vanzari Spatii
Birouri si Depozite , Toate drepturile rezervate Copyright 2009-2022©
CONTACT